VAD ERBJUDER VI

Active Leads AB är på många sätt en försäljningsbyrå, på samma sätt som en marknadsbyrå säljer marknadsföring säljer vi försäljning. Vårt huvudsakliga mål är att alltid öka våra kunders försäljning. Till vår hjälp jobbar vi huvudsakligen med två faktorer, framgångsrika och erfarna medarbetare och högkvalitativa råvaror.

 

I leads-branchen så finns de väldigt många aktörer med varierande innehåll och kvalité. Vår målsättning är att alltid hålla en högre kvalité till ett lägre pris, en kombination som vi själva uppskattar och som våra kunder älskar! Att hjälpa en kund hitta nya kunder handlar inte endast om att sälja en lista med telefonnummer utan även säkerställa att de är rätt målgrupp och rätt för våra kunders försäljningsstrategi. Likheten är slående med marknadsföring, alla kan köpa en annons, men ytterst få kan sätta ihop en marknadskampanj som konverterar!

Hållbar ekonomi inom försäljning
active-leads-portfolj-produkter

KONTAKTREGISTER

Första steget i all form av försäljning är att veta vem man ska kontakta, kontaktuppgifterna till kunden. Fundamentet i Active Leads verksamhet är vår högkvalitativa databas med kontakter inom B2C & B2B. Vi kan därmed hjälpa företag uppgradera sina existerande listor eller ta fram helt nya underlag.

active-leads-trygghet-garanti

DIN GARANTI

Att känna sig trygg i sin försäljning och produkten man säljer är fundamentalt viktigt för en lyckad försäljningsprocess. Därför är vi på Active Leads väldigt stolta över att alltid garantera våra kunder rätt underlag och rätt målgrupp.

Active Leads hjälper till med koncept och idé utveckling för ditt företags försäljning.

IDÉUTVECKLING

Varje kund är unik, de medför att varje lösning måste vara unik. Vi jobbar därför alltid utifrån våra kunder och deras kunders unika behov. Vi formar och utvecklar vår produkt för att på bästa möjliga vis passa er och ert bolags unika behov.